Toegico

Bruegel wandel zoektocht Dilbeek

Praktische info

-Deze zoektocht is een gezamenlijk initiatief van Culturama vzw en Toegico vzw.
-De zoektocht die langs het openluchtmuseum "Bruegel in het Pajottenland" (met 11 reproducties van de grote meester) loopt, vormt een stevige wandeling van ongeveer 9 km, soms over hobbelige of smalle veldwegen (dus niet geschikt voor buggy's). De zoektocht start en eindigt aan het kerkje van Sint-Anna-Pede (Herdebeekstraat, 176 – Itterbeek)
- Voor deelname aan de zoektocht is geen enkele voorkennis vereist; alleen een scherp waarnemingsvermogen en wat logisch denken kunnen jullie helpen bij het beantwoorden van de vragen. De zoektocht staat open voor iedereen, jong en oud, gezinnen met kinderen (Er zijn trouwens ook een aantal vragen, specifiek voor jonge kinderen).


- De zoektocht loopt van 5 mei tot 1 oktober, dit betekent dat de deelnemingsformulieren kunnen bekomen worden vanaf 4 mei en dat de antwoordformulieren ons uiterlijk op 4 oktober moeten bereiken op volgend adres: Culturama vzw, Baron de Vironlaan, 140 – 1700 Dilbeek.
-De deelnameprijs bedraagt 10 euro per deelnemingsformulier indien u het zelf komt ophalen; 12 euro indien het per post moet opgestuurd worden (op risico van de aanvrager). In deze prijs is een consumptiebon van 3€ inbegrepen (deze vind je op het laatste blad van je deelnemingsformulier), te gebruiken in Café Sint-Anna, te Sint-Anna-Pede (tegenover de kerk).
-Inschrijven kan - vanaf 5 april 2019:
-De deelnemingsformulieren kunnen een week na betaling van de deelnameprijs (maar ten vroegste op 4 mei!):
o worden afgehaald in de Standaard Boekhandel Dilbeek (Verheydenstraat, 24 – 1700 Dilbeek, tel.: 02/569 38 80), alle dagen, behalve zondag, open van 9u – 18u.
o per post worden opgezonden naar jullie thuisadres indien dit zo aangevraagd werd bij de inschrijving

Inschrijving voor de Bruegelzoektocht

Downloaden Reglement Bruegelzoektocht

Downloaden Flyer Bruegelzoektocht

Downloaden Praktische Info Bruegelzoektocht