Wandelzoektocht Sint-Agatha-Berchem

 

Reglement

Door deel te nemen aan deze zoektocht ga je akkoord met dit reglement.

 

De zoektocht bestaat uit een reeks vragen die moeten beantwoord worden en uit 2 reeksen foto's die moeten herkend worden. Opgelet: de foto's werden vroeger in het seizoen genomen; hou dus eventueel rekening met bepaalde veranderde omstandigheden (zoals plantengroei of belichting…)

 

De antwoorden op de vragen zijn meestal te vinden op aanduidingen ter plaatse. Soms wordt er ook beroep gedaan op jullie algemene kennis ;-)

 

De foto's zijn te vinden tijdens het hele parcours. Kijk overal goed rond en dit in een straal van maximaal 15m. Je moet je nooit omdraaien om een foto te kunnen zien; ook zijn er geen foto's te vinden in dwarsstraten.

 

Voor het beantwoorden van de vragen moet je nergens binnen gaan; ook moet je geen privédomeinen betreden.

 

Gelieve je te houden aan het verkeersreglement. De organisatoren kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen.

 

De antwoordformulieren moeten ons ten laatste op 2 oktober bereiken. Dit kan online gebeuren, via mail (brusselzoektocht@toegico.be) of per post: Myriam Renson Candrieslaan, 33 - 1080 Molenbeek

 

De antwoordgegevens kunnen na afloop van de zoektocht niet worden teruggevraagd door de deelnemers.

 

De deelnemers worden gerangschikt volgens hun punten op de hoofdvragen. In geval van ex aequo's, worden de deelnemers met hetzelfde puntenaantal gerangschikt op basis van de eerste schiftingsvraag. Als er dan nog ex aequo's zijn, beslist de tweede schiftingsvraag en als er daarna nog ex aequo's zouden zijn, beslist het lot.

 

De 10 eersten krijgen een prijs. Er wordt geen prijsuitreiking gepland. De winnaars zullen persoonlijk verwittigd worden en er zal met hen afgesproken worden hoe ze hun prijs zullen kunnen bekomen.

 

Tegen de beslissing van de jury is geen verhaal mogelijk.

 

Wij wensen jullie een fijne ontdekkingstocht en veel plezier!