Brusselwandelzoektocht 2024 – Praktische info

 

Deze zoektocht is een initiatief van Toegico vzw.

De zoektocht die door de gemeente Sint-Agatha-Berchem loopt, vormt een lus van iets meer dan 5 km.  Voor deelname aan de zoektocht is geen enkele voorkennis vereist; alleen een scherp waarnemingsvermogen en wat logisch denken kunnen jullie helpen bij het beantwoorden van de vragen.

De zoektocht staat open voor iedereen, jong en oud, ook voor gezinnen met kinderen, die kunnen helpen bij het herkennen van de foto's.

De zoektocht loopt van 16 juli tot 30 september, dit betekent dat de deelnemingsformulieren kunnen bekomen worden vanaf 16 juli en dat de antwoordformulieren ons uiterlijk op 2 oktober moeten bereiken op volgend adres: Toegico- Brusselzoektocht. p/a Candrieslaan, 33 – 1080 Molenbeek.

 

Vertrek zoektocht:

De zoektocht start en eindigt aan de kerk van Sint-Agatha-Berchem, vlakbij het Schweitzerplein (Gentse Steenweg). Men geraakt er gemakkelijk met openbaar vervoer (Tram 9, tram 82, bus 20).

Kom je met de wagen? Opgelet: het grootste deel van Sint-Agatha-Berchem is blauwe zone: parkeerschijf verplicht, max. 2 uren (gratis) parkeren.

 

Deelname prijs

De deelnameprijs bedraagt 10 euro per deelnemingsformulier als je het zelf downloadt van onze website of als je het komt ophalen - na afspraak (per mail brusselzoektocht@toegico.be of GSM: 0485/07 15 34) - op volgend adres: Agnes Van Campenhout Putteveld 26 1860 Meise en 12 euro indien het per post moet opgestuurd worden (op risico van de aanvrager).

Deelnameprijs wordt betaald door middel van een overschrijving van respectievelijk 10 of 12 euro per deelnemingsformulier op rekening van Toegico BE75-4292-1239-5151 met vermelding "zoektocht', naam en postcode.

 

Inschrijven

Dit kan vanaf 12 juli 2024.


Via het online

 

inschrijvingsformulier: 

 

Via het mailadres brusselzoektocht@toegico.be . Geef in je mail: Naam, voornaam, straat, nummer, gemeente en postcode alsook je emailadres, telefoon of GSM. Zal je het deelnemingsformulier: downloaden van de site, komen halen, laten opsturen met de post?

 

Deelnemingsformulier:


De deelnemingsformulieren kunnen, na betaling van de deelnameprijs, per post worden opgezonden naar jullie thuisadres indien dit zo aangevraagd werd bij de inschrijving. Hou rekening met de tijd, nodig voor het opsturen (toch wel min. 2 of 3 dagen).

 

Het deelnemingsformulier kan gedownload worden. Je hebt een wachtwoord nodig alsook een deelnemingscode. Die ontvang je na betaling en versturen van je inschrijving.

 

Download deelnemingsformulier 

 

 

Het deelnemingsformulier kan ook opgehaald worden – na afspraak (per mail of GSM: 0485/07 15 34)- bij Agnes Van Campenhout Putteveld 26 1860 Meise.

 


Reglement